CUKIERNIA NAD ZALEWEM ZEGRZYŃSKIM

2014

Życzeniem Klientki, było uzyskanie klimatu prowansalsko-domowego. Do tego miało być słodko, jak w cukierni.

Bielone drewno i różowy kolor był dość oczywistym wyborem w tym przypadku. Zaprojektowana została ogromna lada, mieszcząca chłodziarki oraz zestaw półek na towary i dekoracje. U szczytu każdej z nich znalazł się ozdobny portal z grawerowaną nazwą cukierni. W projekcie wykorzystano starą kanapę i fotele, zabytkowe pianino, a także część niesamowitej kolekcji porcelanowych lalek, należącej do Właścicielki.

 

Autorki projektu: Katarzyna Niemirska, Monika Surówka

CUKIERNIA NAD ZALEWEM ZEGRZYŃSKIM

2014

Życzeniem Klientki, było uzyskanie klimatu prowansalsko-domowego. Do tego miało być słodko, jak w cukierni.

Bielone drewno i różowy kolor był dość oczywistym wyborem w tym przypadku. Zaprojektowana została ogromna lada, mieszcząca chłodziarki oraz zestaw półek na towary i dekoracje. U szczytu każdej z nich znalazł się ozdobny portal z grawerowaną nazwą cukierni. W projekcie wykorzystano starą kanapę i fotele, zabytkowe pianino, a także część niesamowitej kolekcji porcelanowych lalek, należącej do Właścicielki.

 

Autorki projektu: Katarzyna Niemirska, Monika Surówka

© Copyright 2019 INTER VIEW